Inspiratie Voor uw Tuin Met Behulp Van Zonne-Verlichting
Inspiratie

Hoe maak je een vuurkorf die je de hele winter warm en knus zal houden

De beste manier om een avond door te brengen is bij een knapperend haardvuur. Maar zodra de bladeren beginnen te vallen, kan het lastig zijn om een vuur de hele nacht aan de gang te houden. In plaats van uw open haard zes maanden te laten sluimeren tot de lente, kunt u beter investeren in een vuurplaats die het u de hele winter gezellig houdt. Deze vuurplaats zal het middelpunt van uw achtertuin worden. Het is ook een uitstekende manier om karakter toe te voegen aan uw buitenruimte en het meer onderhoudend te maken. U zult er het hele jaar door van kunnen genieten, zelfs als u in koudere gebieden woont. Deze structuur is niet alleen praktisch, maar ook een aantrekkelijke aanvulling op uw tuin.

Why install a fire pit?

Een Cosiscoop XL kan voor meer gebruikt worden dan alleen marshmallows roosteren. U kunt hem ook gebruiken om warm te blijven op koele avonden. Ze zijn een geweldige manier om mensen samen te brengen en kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Het kan geweldig zijn voor openluchtfeesten, of voor een date night in uw achtertuin met uw significante andere. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala van ontwerpen en materialen, wat betekent dat u er een kunt vinden die bij uw buitenruimte past. Sommige vuurkorven zijn ook ontworpen om extra veilig te zijn, en kunnen gebruikt worden tijdens guur weer. Ze kunnen ook een geweldige manier om uw outdoor onderhoudende ruimte uit te breiden. Als u in een gebied woont waar de stroom vaak uitvalt, kan een vuurplaats een goede manier zijn om warm te blijven tijdens die periodes.

Voordat u begint

Als u een vuurplaats in uw achtertuin bouwt, is het belangrijk dat u contact opneemt met uw gemeente om er zeker van te zijn dat het is toegestaan. Zorg er ook voor dat er geen bomen of struiken rond uw vuurplaats staan, anders zullen ze hoogstwaarschijnlijk verbranden. Een algemene vuistregel is dat als u het vuur vanuit uw raam kunt zien, het te dichtbij is. Ook is bescherming belangrijk, draag daarom altijd Blackfox laarzen als je met vuur bezig bent.

Materialen

– Vuurplaats ring: De ring dient als rand voor de kuil, en houdt aarde en stenen op hun plaats. Hij moet gemaakt zijn van vuurvast materiaal. – Zitbanken: Vuurkuilen zonder banken kunnen gemakkelijk te heet worden om op te zitten. Een combinatie van grind of zand, klei of beton, en steen of bakstenen zijn enkele van de materialen die u kunt gebruiken om de bank te bouwen.

Stap 1: Zoek de juiste plaats

De eerste stap bij het bouwen van uw vuurplaats is het vinden van de juiste plek. Vuurkorven kunnen bijna overal worden gebouwd, maar u wilt ervoor zorgen dat u een plek vindt die veilig is voor bomen en geen zonlicht verliest. U wilt ook dat het dicht bij een stopcontact is. U wilt niet dat een verlengsnoer over uw hele tuin loopt. U wilt ook dat uw vuurplaats gemakkelijk toegankelijk is, dus het is het beste om hem in het midden van uw achtertuin te bouwen.

Stap 2: Leg de fundering

Nadat je de juiste plek hebt gevonden, is het tijd om de fundering van je vuurplaats te leggen. De fundering is het belangrijkste onderdeel van uw vuurplaats. Het moet stevig, vlak en vuurbestendig zijn. – Allereerst moet u een gat graven van minstens 10 centimeter diep. U kunt dit met de hand doen, maar een kruiwagen of een schop is makkelijker. Uw vuurplaats moet groot genoeg zijn voor een paar vrienden, dus de diameter moet ongeveer 4 meter zijn, terwijl de diepte ongeveer 3 meter moet zijn. – Vervolgens maakt u de bodem van het gat glad met een schop. U wilt dat het zo vlak mogelijk is, dus doe wat moeite voor deze stap. – Vervolgens bekleed je de binnenkant van je gat met betonblokken, bakstenen, stenen, of wat je ook gebruikt voor je fundering. U wilt dat deze materialen zo dicht mogelijk bij het oppervlak liggen, daarom legt u ze in de bodem van het gat.

Stap 3: Bouw de ring en de banken

De volgende stap is het bouwen van de ring en banken voor uw vuurplaats. Er zijn een paar verschillende soorten ringen die je kunt bouwen voor je vuurplaats, met elk hun eigen voor- en nadelen. De meest eenvoudige keuze is een ring van beton of mortel, maar u kunt er ook voor kiezen om een ring van bakstenen of stenen te maken. U kunt ook een ring van hout maken. De houten ring is de minst wenselijke optie, maar het is mogelijk om hem brandvrij te maken. Dit kunt u doen door hem te bedekken met een kit of te bedekken met steen of grind. – De banken lijken erg op de ring, met een paar variaties. Je kunt ze maken van beton of mortel, bakstenen of stenen. U kunt ze ook van hout maken, maar dan moet u het beschermen met kit.

Stap 4: Leg de laatste hand aan de afwerking

Nu u klaar bent met de bouw van uw vuurplaats, is het tijd om de laatste hand te leggen aan de afwerking. U wilt dat uw vuurplaats zo veilig mogelijk is, dus is het belangrijk om de binnenkant te bekleden met stenen, grind of zand. Dit zal helpen de warmte van de vlammen te absorberen en te voorkomen dat de grond te warm wordt. Maak uw vuurplaats af door de buitenkant te bedekken met decoratieve stenen, bakstenen of tegels. U kunt ook struiken of bloemen rond uw vuurplaats planten. Als uw vuurplaats af is, kunt u er het hele jaar door van genieten. U kunt hem ook in de winter gebruiken, op voorwaarde dat u genoeg hout hebt om hem de hele dag te laten branden.