Inspiratie

Inspiratie Voor Je Interieur Met Bloemen

Bloemen zijn een klassieke toevoeging aan elk interieurontwerp. Ze kunnen op verschillende manieren worden weergegeven, ook in vazen. Verse tulpen zijn een populaire keuze en voegen een gevoel van royalty, verwennerij en overvloed toe aan uw ruimte. Roze rozen daarentegen voegen een vleugje vrouwelijkheid toe aan elke kamer. Of ze nu in de keuken of badkamer worden gebruikt, bloemen kunnen een vleugje klasse en verfijning aan uw huis toevoegen.

Je kunt ook experimenteren met bloemenplankstyling. Het hebben van dezelfde soorten bloemen in een enkel arrangement kan de aandacht trekken, of ze mixen en matchen voor een interessanter effect. Probeer verschillende tinten van hetzelfde type bloemen te gebruiken om een ​​tonale look te creëren. Vervolgens kunt u een paar verse bloemen in verschillende maten en arrangementen toevoegen om een ​​eclectische, stijlvolle look te krijgen. Bloemen zijn een natuurlijk accent in elk interieurontwerp en je kunt ze bij elke bloemist vinden.

Overweeg in een modern huis kleine boeketten bloemen toe te voegen aan vazen. Een enkel boeket in een soepterrine brengt bijvoorbeeld een vleugje kleur en geur in elke kamer. Of een enkel bloemstuk in een hoge fles trekt meteen de aandacht. U kunt elke ongebruikelijke vorm of kleur gebruiken om een ​​unieke container voor uw bloemen te creëren. Een andere goedkope manier om een ​​bloemstuk toe te voegen, is door glazen potten te gebruiken. In plaats van een traditionele vaas, kunt u plastic vaasjes gebruiken. Je kunt er ook kiezelstenen en schelpen in doen.

Je kunt ook kunstbloemen gebruiken. Ze zien er geweldig uit op centerpieces en kransen, en zijn zeer goedkoop. Onthoud echter dat kunstbloemen moeten passen bij het kleurenschema van uw huis. Voor de feestdagen, waarom niet mixen en matchen? Vergeet niet om tulpen in je tablescapes op te nemen en ze Instagram-waardig te maken. En voor meer inspiratie voor vakantiedecoratie, bezoek Turtle Creek Lane. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt.